Gata cu huzureala, guvernantii nu vor mai sta gratis in hoteluri de 4 stele!

Luni, 09 Martie 2009, ora 11:20
1876 citiri
Gata cu huzureala, guvernantii nu vor mai sta gratis in hoteluri de 4 stele!

Guvernul intentioneaza sa plafoneze cheltuielile de cazare care pot fi decontate pentru secretari de stat, subsecretari de stat si directori de agentii la nivelul costurilor suportate pentru parlamentari si sa nu mai deconteze cheltuielile de transport cu avionul pentru inaltii functionari publici.

Cheltuielile de cazare decontate vor fi limitate in cazul inchirierii unei locuinte de pe piata imobiliara,potrivit agentiei Mediafax. Legislatia actuala permite decontarea cheltuielilor de cazare la hoteluri de 4 stele, iar o astfel de masura ar determina cheltuieli mai mici de la bugetul public, au declarat surse oficiale.

Limitarea cheltuielilor ar putea fi decisa inclusiv in cazul ministrilor. "Se are in vedere si excluderea din categoria demnitarilor care beneficiaza de decontarea cheltuielilor de cazare a persoanelor care detin in proprietate sau folosesc cu titlu gratuit un imobil cu destinatia de locuinta in municipiul Bucuresti. In acest fel, va fi redus numarul persoanelor care ocupa functii de demnitate publica sau functii asimilate acestora si care pot beneficia de decontarea cheltuielilor de cazare", au afirmat sursele citate. Guvernul are in vedere sa limiteze si cheltuielile de cazare pentru inaltii functionari publici la 1.200 lei lunar. Inaltii functionari publici vor avea dreptul, intr-o luna, la doua deplasari dus-intors intre localitatea de serviciu si cea de domiciliu, cu transport rutier si feroviar, dar nu vor mai avea posibilitatea sa deconteze si cheltuielile de transport cu avionul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#cazare, #costuri, #decontari, #functionari, #publici, #transport , #Publicitate