Publicis Romania a castigat contul Campofrio

Marti, 25 Aprilie 2006, ora 11:49
1314 citiri

Publicis Romania a castigat pitch-ul organizat de Campofrio pentru produsele Sunca York si Sunca Praga.Echipa Publicis i-a convins pe cei de la Campofrio cu o abordare amuzanta, fresh, care a stiut insa sa puncteze toate obiectivele care se regaseau in brief si sa-i ofere brand-ului o personalitate noua.

"Ideea propusa de Publicis a fost aleasa dintre 13 propuneri si s-a apropiat cel mai mult de obiectivele noastre de marketing. Numeroasele ore petrecute la filmarea spotului ne-au adus impreuna pentru ca ne-am dorit sa iasa totul cit mai bine. Rezultatul final va fi vizibil in curind si speram sa fie un spot apreciat de clientii si consumatorii nostri, alaturi de produsele Campofrio." declara Alina Pene- Marketing Manager Campofrio

"Vedeta" campaniei este spotul TV, denumit in-house "Momentul Campofrio". Spotul a fost regizat de Manfredo Letteo, care l-a avut in spate pe DOP-ul Stephano Bini, amandoi cu multe mezeluri in portofoliu.

Filmarile au durat o zi si o noapte in doua locatii: Corbeanca pentru poveste si studio pentru beauty-shot-uri. Pe scurt, dupa 23 de ore de filmare, 30 de calupuri de sunca, un pusti foarte simpatic cu veleitati de actor, o echipa care a rezistat cu stoicism si un client foarte cooperant, rezultatul este un spot care ii va face pana si pe cei mai inveterati vegetarieni sa pofteasca la o felie de sunca de la Campofrio.

Publicis Romania a mai dezvoltat, de asemenea, o serie de POSM-uri in care personajul central este tot pustiul din spot.

Echipa care a participat la realizarea campaniei este formata din: Alina Pene-Marketing Manager si Ionut Tudor- Brand Manager din partea Campofrio si Alex Badila A- Group Account Director, Ina Olaru A- Acccount Manager, Dragos Olteanu A- Creative Director, Silviu Nedelschi A- Group Creative Director, Raluca Bararu A- Art Director si Dan Frinculescu A- Copywriter, din partea Publicis Romania.

Publicis Romania este una dintre cele mai mari agentii de publicitate full-service din Romania, afiliata la Publicis Worldwide din 1995, ce detine in portofoliu clienti precum: Renault, Averea, British Airways, Domeniile Tohani, Du Pont, Groupe Seb, Germanos, Garnier, HP, OMV, Podravka, SAB Miller, Ulker, Vel Pitar, Wienerberger, Whirlpool etc

Grupul Publicis ocupa locul 3 in Europa in industria de publicitate, la nivel mondial fiind al patrulea mare grup de comunicare din lume. Grupul este prezent in 196 de orase din 104 tari si are in acest moment un numar de peste 36.000 de angajati.

Bloombiz

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...