Geoana: Delegatia CE nu vine la Bucuresti

Joi, 22 Octombrie 2009, ora 14:28
1866 citiri
Geoana: Delegatia CE nu vine la Bucuresti

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat joi ca exista o "veste buna" in ceea ce priveste problemele economice, anume ca delegatiile FMI si cea a Bancii Mondiale vor veni la Bucuresti, nu insa si cea a CE, care asteapta instalarea noului Guvern, el spunand ca aceasta este "vestea proasta", informeaza NewsIn.

"Pe problema economica, sunt vesti bune si vesti proaste, vestea buna este delegatia Fondului Monetar totusi vine la Bucuresti.

Eu apreciez acest gest al Fondului Monetar care este un gest care demonstreaza ca pana la urma nu culoarea Guvernului de la Bucuresti conteaza, nu partidul care este la putere conteaza, ci Romania si angajamentul pe care Romania si l-a asumat pentru a putea obtine acesti bani.

Este si o veste proasta, delegatia Comisiei Europene nu vine, si este o veste nici proasta nici buna, Banca Mondiala vine, dar amana partea de imprumut din partea Bancii Mondiale pana cand va exista un guvern legitim la Bucuresti", a afirmat Geoana la postul public de radio.

De asemenea, el a tinut sa dea "asigurari" catre cetatenii Romaniei si partenerii internationali "cu toata responsabilitatea si cu o voce extrem de serioasa si extrem de asezata ca ne vom tine de angajamentele pe care aceasta tara si le-a asumat".

"De aceea vreau sa-i asigur pe toti ca vom fi in situatia de a putea sa avem resurse pentru pensii si pentru salarii, vom incerca sa avem un proiect de buget cat mai repede cu putinta pentru ca acolo este chestia programului anticriza si samanta relansarii economice", a mai spus Geoana. 

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#mircea, # geoana, # psd, # banca, # monfiala, # fmi, # ce , #Radio