Unitatea de afaceri ProCurve Networking a HP ofera o retea unificata securizata

Marti, 23 Mai 2006, ora 09:48
1242 citiri

ProCurve Networking by HP a anuntat astazi noi produse care furnizeaza o retea unificata, conectata prin cabluri sau fara cablu.

Modulul ProCurve 5300xl Wireless Edge Services care include porturi radio ProCurve si punctul de acces ProCurve 530 asigura eficienta operationala, functionalitate constanta si securitate pentru retele de toate dimensiunile.

Noile produse ofera suport integrat pentru pachetele de gestiune a retelelor ProCurve Manager, permitandu-le administratorilor de retea sa stabilieasca si consolideze centralizat regulile de control securizat al accesului si sa configureze dispozitivele conectate prin sau fara cabluri pentru intreaga retea, printr-o interfata unica.

A"Clientii ne spun ca trebuie sa micsoreze complexitatea si cheltuielile operationale, asociate in mod curent retelelor wirelessA", spune John McHugh, vicepresedinte si director general al unitatii de afaceri ProCurve Networking a HP. A"Iar noi le furnizam produsele si solutiile necesare pentru indeplinirea acestui obiectiv.A"

Produsele extind strategia bazata pe arhitectura ProCurve Adaptive EDGE, cu un nou nivel de control al accesului si gestiune WLAN/LAN.

A"Piata este pregatita in mod evident pentru utilizarea aplicatiilor de baza folosind retele wirelessA", spune Pim Bilderbeek, vicepresedinte al diviziei Communications Consulting din cadrul companiei de analiza IDC. A"Prin acest nou set de solutii de mobilitate si prin controlul unificat al accesului, prezenta ProCurve pe piata switch-urilor LAN se va consolidaA".

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...