AC/DC, spaga la vama Nadlac?

Miercuri, 02 Iunie 2010, ora 00:11
2916 citiri
AC/DC, spaga la vama Nadlac?

Reprezentantii trupei australiene AC/DC au reclamat la Compania Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale faptul ca, la iesirea din Romania prin vama Nadlac, li s-ar fi cerut mita cate 50 de euro pentru fiecare dintre cele 29 de camioane care transportau echipament, informeaza Newsin.

Caravana trupei AC/DC a intrat intr-un conflict cu angajatii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), dupa ce drumarii au cerut spre verificare rovinietele din perioada de sedere, solicitare ilegala, iar apoi au pretins o suma de bani pentru a permite accesul spre Ungaria, dupa cum sustin reprezentantii trupei rock.

"Am primit o sesizare de la reprezentantii AC/DC, pe care am luat-o foarte in serios. Am declansat un control acolo si vom lua masurile cele mai serioase.

Eu personal ii felicit pe cei de la AC/DC ca mi-au trimis o sesizare, eu de unde sa stiu ce fac angajatii de acolo...", a declarat, pentru Realitatea.net, directorul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), Dorina Tiron.

Potrivit acesteia, reprezentantii trupei rock sustin ca li s-a cerut, la Vama Nadlac, cate 50 de euro pentru fiecare dintre cele 29 de camioane care transportau echipament, fara sa li se elibereze facturi. "S-a discutat pe seama rovinietei.

Angajatii au cerut rovinieta, ei au dat-o, dar apoi angajatii au cerut rovinietele si din timpul sederii in tara, ceea ce nu era legal. Pentru ca nu au avut documentele, angajatii au cerut o suma de bani ca sa ii lase sa plece.

Din plangere reiese ca li s-ar fi cerut cate 50 de euro pentru fiecare dintre cele 29 de camioane", a precizat directorul CNADNR. "Vom trimite la Timsoara o comisie care va ancheta cazul, condusa de sefa Departamentului de Control", Ana Lutu, a mai spus Dorina Tiron. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
Guvernanții lansează în consultare publică un proiect de hotărâre care vizează deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei, la Beba Veche, în județul Timiș. Trecerea în Ungaria...
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
#acdc, #spaga, #cnadnr, #vama , #Reclame