Google a lansat un site de reduceri

Luni, 25 Aprilie 2011, ora 16:55
2111 citiri
Google a lansat un site de reduceri

Google a inceput implementarea unui site de cupoane de reduceri pentru cumparaturi, concurent cu Groupon, denumit Google Offers, potrivit Mediafax.

Groupon a anuntat joi ca a angajat-o ca director operational executiv pe Margo Georgiadis, vicepresedinte pentru operatiuni globale de vanzari la Google.

In aceeasi zi, Google a inceput sa introduca reclame pe mai multe site-uri prin care invita consumatorii din Portland, Oregon sa foloseasca un nou serviciu, Google Offers.

Rivalitatea dintre cele doua companii pe piata advertising-ului online localizat a devenit tot mai intensa, fiecare jucator incercand sa atraga afaceri mici, precum restaurante sau saloane de cosmetica.

Google a incercat sa cumpere Groupon pentru 6 miliarde de dolari in decembrie, insa oferta a fost respinsa, potrivit unei surse apropiate situatiei.

Google Offers va permite clientilor "sa obtina deal-uri grozave, livrate chiar in inbox", potrivit unui comunicat al companiei.

Popularitatea asa-numitelor servicii de reduceri a crescut puternic de la lansarea Groupon, cu mai putin de trei ani in urma. Compania, nelistata la bursa, nu face publice rezultatele financiare, insa sustine ca a trecut pe profit din iunie 2009.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#google offers, #siteuri de reduceri, #groupon , #Reclame