RoCS 2007, cel mai mare eveniment B2B din domeniul IT&C

Miercuri, 21 Noiembrie 2007, ora 16:07
1378 citiri
RoCS 2007, cel mai mare eveniment B2B din domeniul IT&C

Romanian Computer Show si-a deschis, marti, portile la Hotel Phoenicia din Bucuresti, unde, timp de 4 zile, cele mai importante companii din domeniu vor dialoga cu potentialii cilenti. Ajuns la editia a13-a, evenimentul din acest an se va desfasura sub sloganul "8 Technologies for 2008".

Scopulactiunii este de a face cunoscute publicului cele mai noi tehnologii din domeniu, dar si de a promova noile valori ale industriei IT&C in sfera de business.

RoCS 2007 reuneste toate marile branduri din domeniul IT&C, vor sustine conferinte despre cele mai dinamice tehnologii peste 100 de speaker si se regasesc printrea sectiuni si cele mai importante verticale de business precum: e-Government, e-Health, SMB, dar si mese rotunde si dezbateri pe teme de mare actualitate, grupate pe ideea "e"-urilor pozitive.

Romanian Computer Show abordeaza tematici de avangarda, concepte noi, precum si chestiuni de mare actualitate in ceea ce priveste impactul in viata sociala a tehnologiei informatiei . In acelasi timp RoCS va face si o trecere in revista cu plusuri si minusuri a ceea ce a insemnat piata IT&C din Romania dupa integrarea in UE.

Participarea la conferintele din cadrul RoCS 2007 este gratuita. Pentru inregistrare si pentru un program detaliat al intregului eveniment, se poate accesa site-ul www.idg.ro/rocs.

Bloombiz.ro Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul infoBloombiz ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...