Incasari record pentru Studiourile Disney in 2013

Joi, 28 Noiembrie 2013, ora 15:14
1136 citiri
Incasari record pentru Studiourile Disney in 2013

Studiourile Disney au reusit pentru prima data in istorie sa depaseasca in 2013 pragul incasarilor de 4 miliarde de dolari in box office-ul mondial.

Studiourile Disney isi stabilise anterior un nou record, la jumatatea lunii noiembrie, cand, cu ajutorul filmului "Thor: The Dark World", au depasit precedentul record de 3,791 miliarde de dolari stabilit in 2010, informeaza variety.com.

Gratie filmului "Iron Man 3", Disney a devenit, in iulie, primul studio major care a obtinut in acest an incasari de 1 miliard de dolari in box office-ul domestic (pentru al optulea an consecutiv). Disney a ajuns, in august, la incasari de 2 miliarde de dolari in box office-ul mondial - o performanta reusita pentru al patrulea an consecutiv.

"Frozen" a avut premiera in America de Nord, miercuri, iar "Saving Mr. Banks" va fi lansat in cinematografele nord-americane pe 13 decembrie. Cu aceste doua pelicule, Disney are toate motivele sa creada ca anul 2013 va fi un an in care va stabili noi recorduri.

Intre timp, "Thor: The Dark World" a reusit deja sa obtina incasari de 552 milioane de dolari in doar o luna de la lansare.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#studiouri Disney, #filme Disney, #incasari record Disney , #Stiri Media