Magnatul media Rupert Murdoch se apuca de viticultura

Joi, 29 August 2013, ora 16:08
1366 citiri
Magnatul media Rupert Murdoch se apuca de viticultura

Magnatul Rupert Murdoch, care detine numeroase operatiuni in media, vrea sa se apuce de viticultura si va cumpara o proprietate viticola din Los Angeles, pentru suma de 28,8 milioane de dolari, informeaza The Wall Street Journal.

Magnatul se pregateste sa cumpere Moraga Vineyards, o proprietate viticola din vecinatatea orasului Los Angeles.

Proprietatea are o suprafata totala de 5 hectare si include podgorii, un spatiu destinat depozitarii vinului, dar si o casa de locuit cu patru dormitoare si o casa de oaspeti cu doua dormitoare. Regizorul de la Hollywood Victor Fleming, cunoscut pentru peliculele "Pe aripile vantului/ Gone with the Wind" si "Vrajitorul din Oz/ The Wizard of Oz", a construit casa in anii 1930.

Murdoch planuieste sa continue sa foloseasca proprietatea in scopul productiei de vin. In fiecare an sunt produse in jur de 1.500 de lazi cu vin din podgoriile Moraga Vineyards.

Potrivit unor surse apropiate tranzactiei, Rupert Murdoch, in varsta de 82 de ani, a aflat pentru prima data despre aceasta proprietate viticola dintr-o stire din The Wall Street Journal. El a vazut pentru prima data proprietatea in luna aprilie si si-a anuntat intentia de a o cumpara, in luna mai, pe contul sau de Twitter.

Rupert Murdoch este fondatorul si presedintele grupului media News Corporation. News Corporation a finalizat pana la sfarsitul lunii iunie proiectul sau de scindare, in companii diferite, a diviziei editoriale de activitatile de divertisment.

Divizia de cinema si televiziune - inclusiv studiourile 20th Century Fox, reteaua de televiziune Fox si postul Fox News - a fost separata de cea care include ziarele si operatiunile de publishing ale grupului News Corp.

Din grupul media News Corp. fac parte publicatii precum Wall Street Journal, The Times of London, The Australian, New York Post, Herald Sun, precum si editura HarperCollins.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#rupert murdoch viticultura, #afaceristi americani viticultura, #afaceri podgorii , #Stiri Media