Mihaela Radulescu, prezenta la conferinta dedicata Succesului Feminin

Luni, 03 Martie 2014, ora 17:55
1347 citiri
Mihaela Radulescu, prezenta la conferinta dedicata Succesului Feminin

Cea de-a doua editie a conferintei "Feminitate si Succes", un eveniment motivational de exceptie despre cum sa devii o femeie cu adevarat implinita, avand o viata profesionala activa si totodata o familie careia sa i te dedici, va avea loc pe data de 7 martie.

Conferinta va beneficia de prezenta a noua dintre femeile de afaceri ale pietei autohtone, care vor oferi participantilor oportunitatea de a afla povestile lor de succes.

Mihaela Radulescu (realizatoare TV, scriitoare, actrita), Mihaela Geoana (presedinta fundatiei Renasterea), Anca Harasim (director executiv AmCham Romania), Gabriela Szabo (atleta de talie mondiala), Alice Nastase-Buciuta (jurnalist, owner revista Tango), Alexandra Copos (vicepresedinte Ana Holding), Anca Sigartau (actrita) si Delia Lungu (psiholog, expert parenting) sunt femeile de afaceri care vor aborda tematici diferite in discursurile lor.

In cadrul acestui eveniment motivational se va vorbi despre curaj, determinare, leadership, modele de business, strategii de comunicare eficienta si nu in ultimul rand despre familie si ca de important este sa-ti gasesti acel echilibru personal.

Conferinta va avea loc pe data de 7 martie, la salon Jubile din capitala, in cadrul careia vor fi felicitate femeile din Romania care spun DA calitatii si aspiratiilor inalte in detrimentul promovarii lipsei de valori de pe piata la ora actuala si va exista ocazia de a le asculti si de a le pune intrebari femeilor din Romania care au reusit.

Pentru detalii despre eveniment si inscrieri puteti accesa site-ul http://www.conferinteaccendo.ro/feminitate-si-succes sau sa apelati la 0735.211.513 / marketing@accendotraining.ro

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#femei afaceri, #conferinta Succes Feminin, #povesti succes Romania , #Stiri Media