SmartWeb Conference: prima conferinta internationala de web design

Joi, 30 Mai 2013, ora 13:22
1337 citiri
SmartWeb Conference: prima conferinta internationala de web design

Evensys organizeaza prima editie a celei mai importante conferinte Est - Europene, dedicata comunitatii web, dezvoltatorilor de aplicatii mobile si web designerilor, SmartWeb Conference. Evenimentul va avea loc pe 24 septembrie 2013, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va reuni unii dintre cei mai buni vorbitori internationali din domeniu.

In cadrul evenimentului SmartWeb Conference 2013, participantii vor avea ocazia sa afle cele mai noi informatii despre tendintele, oportunitatile si provocarile industriei de web- design, in cadrul unor sesiuni extinse si intensive alaturi de specialistii invitati. Printre temele ce vor fi abordate se regasesc: Responsive Web Design, HTML5 & CSS3, CSS, User Experience.

La eveniment vor participa specialisti internationali din domeniu, printre care: Jonathan Snook, detinator al blogului Snook.ca si co-autor a doua carti despre CSS si DOM Scripting; Vitaly Friedman, co-fondator Smashing Magazine, revista online dedicata design-ului si dezvoltatorilor web; Carl Smith, fondator si detinator al companiei nGen Works; Bruce Lawson, posesor al blogului brucelawson.co.uk si co-autor al cartii "Introducing HTML5"; Peter Gasston autor a doua carti despre CSS3 si Modern Web; Vasilis Dimos Head of UX/U in cadrul companiei Skroutz S.A si Radu Chelariu, Art Director in cadrul companiei Busteco Global Brain.

"SmartWeb este prima conferinta din Romania adresata in mod special web designerilor si web developerilor locali, dar si celor din Estul Europei. Evenimentul ofera oportunitatea de a-i intalni pe unii dintre cei mai renumiti oameni din industrie la nivel global, precum Jonathan Snook si Vitaly Friedman, dar si alti speakeri foarte populari si nelipsiti de la cele mai mari conferinte de acest gen din Europa de Vest si SUA", spune Gabi Schiopu, Senior Web Designer / Developer, World Wide Web Hosting LLC si co-organizator al evenimentului.

"Este o conferinta eveniment pentru Romania, de la care toti cei care lucreaza in web design, front-end development, web development, antreprenori si manageri din domeniu, nu ar trebui sa lipseasca. O oportunitate extraordinara de a invata de la cei mai buni, de a ne intalni si discuta cu "colegii" din domeniu si - de ce nu? - de a gasi noi parteneri de afaceri", spune Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys si co-organizator al evenimentului.

Pana pe 15 august, primele 50 de persoane inscrise la eveniment beneficiaza de o oferta speciala!

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#SmartWeb Conference conferinta Evensys, #conferinta web design , #Stiri Media