Basescu: TVR a ajuns o afacere, ar trebui desfiintata si reinfiintata pe alte baze

Miercuri, 13 Iunie 2012, ora 20:46
1301 citiri
Basescu: TVR a ajuns o afacere, ar trebui desfiintata si reinfiintata pe alte baze

Televiziunea publica a devenit o afacere pentru cei din interior, ar trebui desfiintata si reinfiintata din nou, a declarat miercuri presedintele Traian Basescu.

"Trebuie desfiintata si reinfiintata pe alte baze", a fost opinia presedintelui despre situatia de la TVR. El a comentat ca exista si televiiuni care functioneaza in doua camere si o face bine si fara datorii.

El a subliniat ca este nevoie de o televiziune de stat, insa TVR "a ajuns o afacere, iar Lazescu poate confirma, o afacere a celor din TVR". Basescu a adaugat ca pe el nu l-a vazut nimeni "exagerat" la TVR. "E evident ca acolo sunt afaceri de familie, afaceri intertrusturi, o televiiune cu 3500 de salariati, nu stiu ce face cu ei, e foarte complicat", a adaugat seful statului.

"Nu avem decat o singura solutie, desfiintarea televiziunii, numit un manager, care sa o faca o televiziune publica, care sa raspunda exigentelor legii", a afirmat el.

Potrivit lui Basescu, la o televiziune publica trebuie sa fie si programe de cultura, si transmisiuni de jocuri olimpice, de campionate de fotbal. "Cred ca la aceasta institutie, datorita modului cum s-au facut contractele comerciale cu salariatii trebuie desfiintata si infiintata pe baze noi. Iar statul sa aiba unul, doua canale si unul pentru strainatate si cam atat", a fost opinia presedintelui.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#declaratii basescu tvr, #Basescu despre TVR , #Televiziune