iNES-IPTV lanseaza "Televiziune IP" cu rezonanta de cinematograf

Luni, 25 Iunie 2007, ora 11:41
1180 citiri

iNES-IPTV va lansa in a doua parte a anului primul pachet de posturi de televiziune in format HD(High Deffinition). In urma acestei decizii, compania aduce pe piata romanesca cel mai inalt standard de calitate in transmisiunea TV existent la ora actuala in lume.

"Ne-am propus ca in a doua jumatate a anului sa lansam primul pachet de programe premium de tip HDTV pe piata romaneasca, in oferta IPTV pusa la dispozitie de iNES Group. Aceasta decizie vine dupa ce am observat un interes crescut al abonatilor iNES-IPTV in legatura cu noul standard HDTV. Daca in 1969 eram bucurosi sa vedem primul om pe luna in imagini alb-negru, in prezent a privi la televizor inseamna mai mult decat un mod de relaxare sau de a fi informat.

Utilizatorii serviciului iNES IPTV nu doresc doar diversitate si programe cat mai interesante, ci asteapta si cea mai inalta calitate a imaginii si a sunetului. Vom satisface aceste cerinte prin introducerea in grila noastra de programe a canalelor care emit in HD si prin folosirea celor mai moderne echipamente de receptie si transmitere de date." declara Radu Rusu, Manager - IPTV Division Ines Group.

Pentru ca HDTV reprezinta cel mai inalt standard de calitate, acesta va putea fi implementat de catre majoritatea televiziunilor doar dupa investitii importante. Deasemenea, difuzarea acestor programe de catre operatorii de cablu sau IP va necesita existenta unor retele extrem de performante, capabile sa suporte transportul catre utilizatori a fluxurilor de date specifice stream-urilor de HD.

IPTV utilizeaza tehnici de flux video pentru a furniza programe de televiziune sau video selectate, la cerere (VOD), de unde si denumirea "Televiziune IP".

Bloombiz

(Sursa: Bloombiz)

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...