Money Channel s-a relansat cu o noua abordare si o noua echipa

Miercuri, 10 Aprilie 2013, ora 14:38
2655 citiri
Money Channel s-a relansat cu o noua abordare si o noua echipa
Sursa foto: Realitatea.net

Televiziunea The Money Channel, detinuta de Realitatea Media SA, s-a relansat, "venind in intampinarea publicului larg cu o noua directie, o noua abordare si o noua echipa".

Din toamna anului trecut pana pe 8 aprilie 2013, pe licenta The Money Channel au fost difuzate in general emisiuni in reluare si programe preluate de pe Realitatea TV, o alta televiziune detinuta de Realitatea Media.

"Noul The Money Channel va urmari cu atentie felul in care guvernul incurajeaza si ajuta dezvoltarea mediului de afaceri, punand, prin politica editoriala, accent pe companiile mici si mijlocii si avand orientare preponderenta catre patru mari domenii de business: industrii inovative (IT&C), turism si promovare nationala, constructii si imobiliare, agricultura si siguranta alimentara", se precizeaza intr-un comunicat al televiziunii, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, din echipa noului The Money Channel fac parte ziaristii Daniel Apostol, care este si directorul general al televiziunii, Constantin Rudnitchi, Radu Preda, Lucian Pop, Alex Ferariu, Horia Alexandrescu si Viorel Popescu, dar si Mircea N. Stoian, cunoscut pentru activitatea sa in divertismentul de televiziune.

Grila de programe a noului The Money Channel are un continut cu tematica business (60%) si business lifestyle (40%).

Printre emisiunile difuzate de noul The Money Channel se numara: "Business Breakfast" (matinal prezentat de Anda Negrus si Constantin Opris), "Market Report" (dezbatere economica prezentata de Constantin Rudnitchi), "Ora noua" (dezbatere economica prezentata succesiv de Daniel Apostol si Radu Preda), "News Line" (stiri prezentate de Alex Ferariu), "Pressing" (revista presei prezentata de Mircea N. Stoian) si "Modele de succes" (emisiune gazduita de Lucian Pop).

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#relansare Money Channel, #emisiuni noi Money Channel, #echipa Money Channel , #Televiziune