OTV a inceput sa emita online

Luni, 28 Ianuarie 2013, ora 15:20
1964 citiri
OTV a inceput sa emita online

Televiziunea OTV, a carei licenta audiovizuala a fost retrasa pe 22 ianuarie de Consiliul National al Audiovizualului (CNA), a inceput sa emita online pe site-ul oficial al postului.

La mai putin de o saptamana de cand i-a fost retrasa licenta audiovizuala, Dan Diaconescu a intrat din nou in direct cu publicul sau, de aceasta data pe internet.

Emisia OTV a fost intrerupta marti, 22 ianuarie, in jurul orei 18.40, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului a retras, in sedinta din aceeasi zi, cu unanimitate de voturi, licenta audiovizuala a televiziunii care il are ca asociat principal pe Dan Diaconescu. CNA nu are in atributii, insa, si reglementarea internetului din Romania.

CNA a retras licenta audiovizuala a televiziunii OTV, fapt care presupune ca postul controlat de Dan Diaconescu nu mai poate emite in audiovizual. Licenta OTV, care ar fi expirat de drept pe 28 martie 2013, a fost retrasa la propunerea Laurei Georgescu, actualul presedinte al CNA.

Licenta OTV - un post aflat in lista televiziunilor "must carry", pe care cablistii l-au retransmis in mod obligatoriu in 2012 - a fost retrasa din cauza ca societatea Ocram Televiziune SRL, care detine licenta televiziunii, nu a facut dovada platii unor amenzi aplicate de Consiliu pentru incalcari ale legislatiei audiovizualului, in anii 2009, 2010, 2011 si 2012.

Potrivit articolului 57, alineatul 1, litera d din Legea audiovizualului, "Licenta audiovizuala analogica se retrage de Consiliu in urmatoarele situatii: titularul nu depune la Consiliu, in termen de 6 luni de la data aplicarii unei amenzi, dovada achitarii acesteia".

OTV a primit amenzi in cuantum de 1,17 milioane de lei de la Consiliul National al Audiovizualului, incepand din anul 2009 si pana pe 28 martie 2012, cand televiziunea lui Dan Diaconescu a intrat in insolventa, si nu a facut la CNA dovada achitarii lor. Amenzile aplicate la CNA merg la bugetul de stat.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#OTV online, #OTV Internet, #otv cna , #Televiziune