Patriciu admite ca l-a considerat pe Geoana varianta castigatoare

Joi, 26 Noiembrie 2009, ora 11:13
1244 citiri
Patriciu admite ca l-a considerat pe Geoana varianta castigatoare

Dinu Patriciu a admis, miercuri, ca aprecierea sa din 24 octombrie potrivit careia Mircea Geoana are spirit liberal viza o "imblanzire" a acestuia pentru electoratul PNL, fiind convins ca e singura varianta castigatoare pentru Presedintie, desi considera ca varianta fericita e Crin Antonescu.

Intrebat, la un post de televiziune, daca atunci cand a facut declaratia privind spiritul liberal al lui Geoana avea in vedere posibila asociere a liberalilor cu PSD, Patriciu a raspuns ca la acel moment existau doua variante.

"Una fericita, in care presedintele Crin Antonescu ar fi trebuit sa numeasca un prim-ministru sau cea mai putin fericita, de astazi, in care presedintele Geoana va trebui sa numeasca un prim-ministru impus de liberali si acesta este Klaus Iohannis", a spus el. Patriciu a mentionat ca numeste aceasta ultima varianta " mai putin fericita", pentru ca ar fi preferat-o pe prima.

Solicitat sa precizeze daca a incercat sa-l "imblanzeasca" pe Mircea Geoana pentru electorat, sa-i construiasca de fapt acea haina de "liberal deghizat", ca sa fie mai usor de inghitit pentru cei care sunt azi nevoiti sa-l voteze, Patriciu a raspuns afirmativ.

"Da, ati intuit perfect, exact acest lucru il pregateam, pentru ca eram absolut convins ca este singura varianta castigatoare", a spus el.

"Evident, as fi preferat singura subvarianta, dar, ca orice jucator de sah sau ca orice om de afaceri, incercam sa-mi imaginez viitorul", a adaugat el.

Intrebat daca nu a crezut in sansele lui Antonescu in alegerile prezidentiale, Patriciu a spus: "Ba da, varianta fericita ar fi fost aceea in care presedintele Antonescu ar fi trebui sa ofere mandatul de prim-ministru unui social-democrat". 

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
#patriciu, #geoana, #alegeri , #Televiziune