5 pasi pentru a incepe o afacere si a avea succes

Miercuri, 19 Ianuarie 2011, ora 10:26
1651 citiri
5 pasi pentru a incepe o afacere si a avea succes

Atunci cand incepi o afacere, nimeni nu iti poate oferi certitudinea ca ea va avea succes si ca va fi primita bine de public. Odata cu demararea ei, iti asumi si anumite riscuri, inclusiv acela al esecului.

Daca vrei sa faci insa lucrurile ca la carte si sa-ti maresti sansele de reusita, urmeaza cele cinci sfaturi oferite de Open Forum.

1. Bucura-te de ceea ce faci

Deoarece inceperea unei afaceri necesita un volum mare de munca, ceea ce iti va ocupa mult timp, ar fi bine sa iti si placa ce faci. Deschiderea unei afaceri trebuie sa te faca mandru ca poti aduce impreuna oameni talentati si ca poti crea ceva ce va aduce beneficii in vietile altor oameni. In fond, un om de afaceri nu este cu mult diferit de un artist.

2. Creeaza ceva care iese in evidenta

Indiferent daca vrei sa vii pe piata cu un produs, un serviciu sau un adevarat brand, nu este usor sa faci in asa fel incat compania ta nu doar sa supravietuiasca, ci chiar sa prospere. Pentru asta, trebuie sa faci ceva complet diferit.

3. Fa ceva cu care angajatii se pot mandri

Ca sa poti face ceva trebuie sa ai o echipa alaturi de care sa poti lucra, sa poti sa-ti cresti afacerea. Daca angajatilor tai nu le place ceea ce faceti impreuna, acest lcuru se va resimti in rezultate. Asa ca stimuleaza-i si arata-le ca au pentru ce si de ce munci.

Citeste mai multe despre cum sa incepi o afacere de succes pe Ziare.com.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#afacere, #riscuri, #succes , #Ziare