Cand va zbura A380?

Vineri, 22 Septembrie 2006, ora 01:45
1006 citiri

Speculatii privind intarzieri la livrarea aeronavelor pentru pasageri de tip A380. Compania Airbus va anunta un nou plan de livrare a acestora catre beneficiari.Deocamdata nu se cunosc detalii privind noile termene, a declarat o purtatoare de cuvant a companiei Air France-KLM. Ziarul parizian "Les Echos" informeaza astazi despre posibilitatea unor noi intarzieri la livrarea avioanelor A380, de pina la sase luni.

In plus, in 2007, numarul aeronavelor puse la dispozitia companiilor beneficiare va fi mai mic, mai adauga aceeasi publicatie. Primul avion de tip A380, despre care se preconizeaza ca va fi livrat la Singapore in luna decembrie, nu va ajunge la beneficiar mai devreme de 1 aprilie 2007. De asemenea, prima aeronava A380 destinata companiei Air France nu va efectua zboruri mai inainte de aprilie 2009, mai noteaza publicatia.

Conducerea Airbus califica informatiile difuzate de catre ziarul "Les Echos" drept "speculatii". Intre timp, cea mai mare companie aeronautica din Rusia (Aeroflot) a anuntat ca, la crearea flotei sale de cursa lunga, va opta pe linga avioane de tip Boeing 737 si pentru aparatele de zbor Airbus, insa de tip A350.

Bloombiz

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...