Se redeschide magazinul Cocor

Vineri, 01 Octombrie 2010, ora 11:46
2881 citiri
Se redeschide magazinul Cocor

Noul magazin Cocor va fi inaugurat pe 2 octombrie. Printre surprizele anuntate de reprezentantii magazinului, iese in evidenta cabina de proba electronica, potrivit Ziare.com. 

Cocor va oferi clientilor atat branduri noi in Romania, cat si cele mai cunoscute branduri prezente deja pe piata romaneasca, ale unor designeri romani si internationali. Este de remarcat si prezenta magazinului Truzzi.

"Este un brand de lux. O poveste de succes in industria textila romaneasca, in care un producator local din Braila, Blazer, a preluat branduri de calitate si le-a dezvoltat. De zece ani se produc camasi Truzzi in Romania", a declarat Dan Barbulescu, presedintele CA al Cocor, care a castigat titlul de "cel mai bine si la timp executat magazin".

Cu tehnologia, la shopping: cabina de proba electronica

Cabina de proba electronica foloseste 32 de camere, care scaneaza corpul din patru unghiuri si in sase secunde genereaza un "avatarul". La sfarsitul operatiunii, clientul primeste un e-mail cu masurile exacte (peste 200 de dimensiuni corporale) si toate detaliile necesare pentru a-si face haine fara a le mai proba.

"Ideea provine dintr-un nou model de business, mass customization.
A pornit in America mai intai ca o incercare de a contracara prin tehnologie ridicata concurenta foarte ieftina din China pe piata textila", a mai declarat Barbulescu.

Cocor este singurul centru comercial din Bucuresti structurat ca departament store in raioane specializate pe fiecare din cele 7 etaje. Magazinul are o suprafata construita de 25.000 de metri patrati si beneficiaza de o parcare supraetajata de 200 de locuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#brand, #cabina, #centru, #cocor, #comercial, #de, #electronica, #magazin, #proba , #Ziare