Sunteti pensionar? Aflati unde gasiti cea mai buna oferta pentru economii

Vineri, 24 Iunie 2011, ora 15:16
1506 citiri
Sunteti pensionar? Aflati unde gasiti cea mai buna oferta pentru economii

Pentru ca incearca sa atraga cat mai multi clienti, o parte dintre banci ofera dobanzi preferentiale inclusiv pentru persoanele de varsta a treia care au iesit la pensie, iar venitul le permite sa puna si ceva bani deoparte.

Libra Bank are o oferta mai complexa de depozite la termen, cand vine vorba de pensionari. In cazul in care optati pentru o dobanda variabila, pentru 12 luni, rata acesteia ajunge la 6,60% pe an, daca vreti ca dobamda sa vi se acumuleze la scadenta termenului. Daca doriti ca bonificatia sa vi se acumuleze lunar, atunci nivelul acesteia este de 6,35%/an.

Pentru constituirea unui depozit pentru pensionari, cei de la ProCredit Bank cer sa aveti un cont curent deschis la banca si sa prezentati talonul dumneavoastra de pensie de pe o luna anterioara. Puteti imputernici una sau mai multe persoane care sa aiba acces la contul dumneavoastra curent si/sau de depozit.

Suma minima pentru constituirea acestui depozit este de 500 de lei, in schimb daca vreti sa depuneti mai mult, o puteti face pana in limita a 175.000 de lei.

Intesa Sanpaolo Bank are o oferta pentru cei batrani, cu depozite ce au o dobanda de 7,15% pe an. Ca si restul bancilor, si aceasta vine cu mai multe variante de plata a dobanzii. Pentru acest produs aveti dobanda fixa pe intreaga durata a depozitului si 0% comision pentru retragere in numerar a depozitului in data scadentei. Suma minima pentru constituirea depozitului este de 1.000 de lei.

Afla mai multe detalii pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#depozite pensionari, #oferta depozit economie, #depozit, #pensie , #Ziare