Ziare.com a lansat aplicatia de mobil

Miercuri, 19 Iunie 2013, ora 15:40
1611 citiri
Ziare.com a lansat aplicatia de mobil

Ziare.com a lansat o aplicatie de mobil care ofera utilizatorilor posibilitatea sa gaseasca toate stirile importante intr-un singur loc. De asemenea, utilizatorii aplicatiei pot sa primeasca notificari de breaking news si alerte meteo, dar si sa citeasca informatii utile despre curs sau starea drumurilor.

Aplicatia este disponibila gratuit atat pentru iPhone, cat si pentru Android.

Cei care descarca aplicatia gasesc toate stirile importante intr-un singur loc. Atat un flux de stiri actualizat 24/7, minut cu minut, care contine toate evenimentele zilei, cat si reactii la cald, interviuri, analize si opinii in exclusivitate. In plus, aici gasesc cele mai importante articole din presa centrala, internationala si cea locala.

Utilizatorii pot sa selecteze si sa citeasca doar ce ii intereseaza. Pot fi alese stirile doar dintr-un anumit domeniu - Actualitate, Business, Sport sau Life. De asemenea, pot selecta o localitate si sa citeasca doar articolele din orasul respectiv. In plus, utilizatorii pot alege o publicatie interna sau internationala si citesc cele mai importante articole din aceasta.

Pe langa stiri, utilizatorii aplicatiei Ziare.com primesc informatii utile actualizate permanent: despre starea drumurilor si evenimente rutiere, prognoza meteo si avertizari de vreme extrema, cotatiile valutare si evolutia cursului din ultima saptamana.

In plus, aplicatia Ziare.com permite si abonarea la alerte de breaking news si notificari de fenomene meteo extreme.

Usor de utilizat, intuitiva, cu un design modern, aplicatia Ziare.com a fost gandita sa ofere utilizatorilor posibilitatea sa stie tot ce se intampla, atunci cand se intampla, dar sa citeasca doar ce ii intereseaza. Descarci aplicatia Ziare.com si ramai conectat cu actualitatea. Mai multe detalii despre facilitatile oferite de aplicatia Ziare.com sunt disponibile aici.

Aplicatia Ziare.com poate fi descarcata gratuit din iTunes sau Google Play.

Ziare.com este unul dintre cele mai importante site-uri de stiri din Romania. Cu peste 2,5 milioane de unici lunar, Ziare.com s-a pozitionat, in ultimii ani, in zona de presa quality. Pe Ziare.com sunt disponibile, pe langa un flux de stiri actualizat minut cu minut, 24/7, interviuri, analize si articolele de opinie in exclusivitate.

De asemenea, Ziare.com are una dintre cele mai active comunitati de comentatori, iar cititorii cu abilitati jurnalistice chiar publica articole pe site-ul lor preferat.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#aplicatie mobile ziare com, #download iPhone Ziare com, #aplicatie Android Ziare com, #stiri ziare com mobil , #Ziare