Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Novensys lanseaza campania "Reciclare la super pret"

Novensys lanseaza campania "Reciclare la super pret"


Novensys lanseaza Campania "Reciclare la super pret", prin care, pe parcursul mai multor luni, va incuraja reciclarea imprimantelor termice si a terminalelor mobile, oferind reduceri consistente pentru inlocuirea acestora cu echipamente noi de la furnizorii traditionali Novensys.
Astfel, pana la data de 30 noiembrie, clientii isi pot achizitiona imprimanta Zebra ZM400 beneficiind de un discount de 50%, in limita stocului disponibil, informeaza un comunicat al companiei.

Campania nou lansata are in vedere colectarea selectiva, corecta si ecologica a deseurilor rezultate de pe urma casarii echipamentelor electrice si electronice.

Referitor la lansarea campaniei, Cezar Golumbeanu, presedinte si director executiv al Novensys, a declarat ca prin aceasta campanie, compania sa plaseaza dezvoltarea durabila in centrul strategiei sale de afaceri si isi exprima dorinta de a fi un participant activ la dezvoltarea comunitatilor.

Colectarea echipamentelor uzate precum si expedierea noilor echipamente va fi facuta de catre Novensys, iar echipamentele schimbate nu sunt rascumparate sau evaluate, ci preluate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2238 ori