Continua campania de ridicare a masinilor abandonate

Luni, 12 Decembrie 2005, ora 00:34
1121 citiri

In ultima luna, in sectorul 3 au fost identificate alte 100 de masini abandonate pe domeniul public care urmeaza sa fie ridicate si transportate intr-un depozit din Popesti-Leordeni.Inspectorii Biroului protectia mediului, inspectie control din Primaria Sectorului 3 au identificat, in ultima luna, peste 100 de autoturisme abandonate care blocau locurile de parcare si arterele de circulatie din zonele Vitan, C. Ressu, Lotrioara, C. Brancusi, Sborului, Stelea Spataru, Postavarului, Octavian Goga, Laboratorului, Sapte drumuri Rotunda, pentru care s-au intocmit, potrivit Legii nr. 421/20002, formalitati de ridicare.

In perioada urmatoare, autovehiculele vor fi ridicate si transportate intr-un depozit din Popesti-Leordeni. Primarul Liviu Negoita adreseaza locuitorilor sectorului 3 rugamintea de a sprijini actiunile initiate de Primaria sectorului 3, comunicand A- la dispecerat telefon non-stop 9854 sau pe site-ul www.sector3primarie.ro, sectiunea A"Mediul Curat ConteazaA" A- locatiile unde se afla masini sau caroserii abandonate.

A"Aceste masini abandonate de proprietari devin, cel mai adesea, din cauza gunoaielor acumulate, adevarate focare de infectie. Ele impiedica buna desfasurare a activitatii zilnice de salubritate si in acelasi timp, induc un aspect necivilizat strazilor si bulevardelor din sectorul 3. Tocmai de aceea inspectorii nostri vor continua aceasta actiune pana vom scapa sectorul 3 de A"plagaA" masinilor sau caroseriilor abandonateA" A- a declarat primarul Liviu Negoita.

AMOS News - Agentie Independenta de Presa