Aberatia zilei: Sa luam ce-i mai scump si mai mare, UE plateste!

Vineri, 19 Februarie 2016, ora 16:51
1306 citiri
Aberatia zilei: Sa luam ce-i mai scump si mai mare, UE plateste!
Foto: captura YouTube /rtvonline2010

Aproape 1.000.000 de euro, bani europeni, s-au cheltuit pe statia de transfer deseuri din orasul Targu Carbunesti care zace nefunctionala de cinci ani. Desi zona este una saraca si cantitatea de deseuri produse mica, proiectantul a cerut cele mai scumpe si mai mari utilaje.

Asa se face ca in acest moment expertii de la Bruxelles pregatesc o comisie care sa evalueze rezultatul investitiei, fiind foarte probabil sa ceara inapoi banii alocati, pentru ca obiectivele trecute in programul de finantare nu au fost indeplinite, scrie ecopolitic.ro.

Statia de transfer a fost construita pentru depozitarea pe termen scurt a deseurilor si separarea lor, urmand ca deseurile reciclabile sa fie valorificate, iar celelalte sa fie transportate la gropile de gunoi din Targu Jiu sau Horezu, informeaza sursa citata.

Acest lucru insa nu este posibil din cauza cantitatilor mici de deseuri, care merg direct, neprelucrate, la statia de gunoi din Targu Carbunesti.

Conform jurnalistilor de la ...citeste mai departe despre "Aberatia zilei: Sa luam ce-i mai scump si mai mare, UE plateste!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#statie deseuri Targu Carbunesti , #Stiri Mediu