Acord istoric legat de incalzirea globala: Ce trebuie sa faca Romania pentru energia verde

Luni, 14 Decembrie 2015, ora 13:17
1211 citiri
Acord istoric legat de incalzirea globala: Ce trebuie sa faca Romania pentru energia verde
Foto: Ministerul Mediului

Acordul de la Paris privind clima este o reusita istorica, a spus ministrul roman al Mediului, Cristiana Pasca Palmer. Totodata, ea sustine ca Romania trebuie sa accelereze trecerea la energiile regenerabile.

"Apreciez ca este intr-adevar o mare reusita. Sa nu spunem vorbe mari, dar cred ca se poate considera o reusita istorica (...). El nu este perfect pentru toata lumea, nici nu ar fi avut cum sa fie perfect, atunci nu mai aveam problema pe care o avem, dar cred ca fiecare stat si cele mai mici, in curs de dezvoltare si cele mai dezvoltate au reusit sa-si atinga anumite obiective si mai ales sa nu se treaca peste ceea ce s-ar numi red lines, linie de netrecut in negociere", a mentionat Cristiana Pasca Palmer la RFI Romania.

Ministrul Mediului precizeaza ca "Romania a facut deja niste pasi in zona energiilor regenerabile si asta este un lucru bun, insa toate astea vor trebui accelerate".

Ea sustine ca va incerca sa integreze mai bine problemele de mediu in celelalte politici ...citeste mai departe despre "Acord istoric legat de incalzirea globala: Ce trebuie sa faca Romania pentru energia verde" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#acord Paris mediu Romania, #acord Paris clima Romania, #schimbari clima Romania, #acord istoric incalzire globala, #acord incalzire globala Romania , #Stiri Mediu