Activitate de weekend, in Bucuresti: Unde iti poti duce copiii ca sa invete sa recicleze

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 17:39
1340 citiri
Activitate de weekend, in Bucuresti: Unde iti poti duce copiii ca sa invete sa recicleze
Foto: Arhiva Ziare.com

Copiii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani sunt asteptati sambata si duminica, intre orele 10:00 - 19:00, la Roata Mare din Parcul Herastrau, unde pot participa la ateliere demonstrative si ateliere de creatie, la care vor invata cum sa protejeze mediul inconjurator prin reciclare, a informat Primaria Capitalei.

In cadrul atelierelor, cei mici vor invata sa-si creeze propriul tablou avand la indemana bucati de ziare, sa confectioneze o rama foto sau bijuterii din obiecte reciclabile, ori sa realizeze un ghiveci, in care vor planta o floare.

La atelierele de demonstratie si creatie, dupa ce vor vedea procesul de productie a uleiului cu ajutorul unei prese si vor intelege procesul de fabricare, copiii vor putea testa singuri aceasta procedura.

Sa ne reciclam hainele vechi! A aparut primul astfel de container din Bucuresti

De asemenea, li se va prezenta o moara de faina electrica, dar si ...citeste mai departe despre "Activitate de weekend, in Bucuresti: Unde iti poti duce copiii ca sa invete sa recicleze" pe Ziare.com

#Parc Herastrau copii reciclare, #copii reciclare atelier, #atelier reciclare Herastrau, #copii Herastrau reciclare , #Stiri Mediu