Avertisment de la o companie de energie electrica: Risc major de accidente fatale

Miercuri, 11 Noiembrie 2015, ora 12:27
995 citiri
Avertisment de la o companie de energie electrica: Risc major de accidente fatale
Foto: Arhiva Ziare.com

Interventiile neavizate si neautorizate in instalatiile de distributie a energiei electrice reprezinta un risc major de electrocutare, arsuri, incendii si explozii, atrage atentia compania E.ON Distributie Romania.

"Constatam cu ingrijorare producerea unui numar ridicat de incidente cauzate de ignorarea regulilor de siguranta in vecinatatea retelelor de distributie a energiei electrice. Multe dintre aceste evenimente nefericite puteau fi evitate, dar din pacate ajungem sa vedem efectele tragice ale ignorarii unor reguli clare.

Trebuie sa intelegem, poate in ceasul al doisprezecelea, ca energia electrica este utila in viata cotidiana, dar, in acelasi timp, are si un grad sporit de pericol, daca nu o utilizam corect si in siguranta", a precizat Simona Ciocan Covaliu, director general adjunct E.ON Distributie Romania, intr-un comunicat de presa.

Potrivit companiei, interventiile neautorizate la liniile aeriene si cablurile subterane, in tablouri electrice, statii si posturi de ...citeste mai departe despre "Avertisment de la o companie de energie electrica: Risc major de accidente fatale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pericole energie electrica, #pericole luminite Craciun , #Stiri Mediu