Bani pentru cei care vor sa-si faca locuinta verde - cu ce suma vine statul

Marti, 26 Iulie 2016, ora 15:43
1266 citiri
Bani pentru cei care vor sa-si faca locuinta verde - cu ce suma vine statul
Foto: Casa Solaris

Vrei sa-ti montezi pe casa panouri solare sau alte sisteme nepoluante de producere a energiei? Ori sa-ti izolezi locuinta cu materiale ecologice? Atunci poti lua bani de la stat, gratie celor doua programe lansate marti de Guvern.

E vorba de "Casa Verde" si "Casa Verde Plus", care se afla in dezbatere publica pe site-ul Ministerul Mediului. Observatiile pot fi facute timp de 10 zile, iar programele ar urma sa intre in vigoare in august.

Dar ce presupun acestea? Explicatiile vin de la ministrul Cristiana Pasca-Palmer.

Programul "Casa Verde" este reluat dupa 5 ani, iar bugetul pentru 2016 ajunge la 138 de milioane de lei. Populatia va putea accesa 60 de milioane de lei.

"O persoana fizica poate primi o finantare de 6.000 de lei pentru achizitia unor panouri solare care sa asigure apa calda menajera, adica 100% din costuri. In cazul achizitiei unei pompe de caldura, finantarea ajunge la 8.000 de lei, adica 70-80% din costurile totale", a declarat ministrul Mediului, Cristiana ...citeste mai departe despre "Bani pentru cei care vor sa-si faca locuinta verde - cu ce suma vine statul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bani programe Casa Verde, #programe Casa Verde, #bani Casa Verde , #Stiri Mediu