Campania de mediu care iti ofera un plus la CV

Vineri, 11 Martie 2016, ora 15:26
1107 citiri
Campania de mediu care iti ofera un plus la CV
Foto: Green Endorsement

Persoanele care iubesc mediul si vor sa isi imbunatateasca si CV-ul pot lua parte la o noua campanie in urma careia pot obtine certificatul Green Endorsement, recunoscut de unele companii din tara.

"Publicis Groupe Romania lanseaza, impreuna cu initiativa 'Plantam fapte bune in Romania' si peste 30 de companii, campania Green Endorsement, sustinuta de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor.

Voluntarii participanti la actiunea de impadurire nationala organizata de 'Plantam fapte bune in Romania' vor primi, incepand cu aceasta luna, certificatul Green Endorsement recunoscut de cele mai mari companii din tara", potrivit unui comunicat remis, vineri, Ziare.com.

Certificatul Green Endorsement poate fi un plus la CV, pentru cei care doresc un loc de munca. Acesta "dovedeste calitati importante pe care orice companie si le-ar dori de la angajatii sai. Deja peste 30 de companii multinationale si alti jucatori importanti din economia romaneasca acorda formal atentie voluntariatului ...citeste mai departe despre "Campania de mediu care iti ofera un plus la CV" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#campanie mediu Green Endorsement, #certificat Green Endorsement, #Plantam fapte bune in Romania , #Stiri Mediu