Casa Verde 2016: Mii de romani stau la coada pentru a depune dosarele ca sa ia bani de la stat

Luni, 10 Octombrie 2016, ora 11:37
1319 citiri
Casa Verde 2016: Mii de romani stau la coada pentru a depune dosarele ca sa ia bani de la stat
Foto: Casa Solaris

Mii de oameni stau la coada in fata sediilor agentiilor pentru protectia mediului din mai multe orase pentru a-si depune dosarele in baza carora pot primi bani de la stat in cadrul programului "Casa Verde", care incepe luni.

In Arges, aproximativ 430 de persoane si-au exprimat intentia de a accesa aceste fonduri, astfel ca s-a intocmit inca de duminica o lista in baza careia sa intre pentru depunerea documentelor necesare.

Judetul are alocata, pentru programul "Casa Verde", suma de 1.826.186 de lei, iar potrivit estimarilor aproximativ 300 de persoane ar putea beneficia de acest program.

Pe de alta parte, luni dimineata, la debutul programului, in Arad, peste 300 de oameni stateau la coada, iar cei mai multi au venit din cursul noptii. Spiritele s-au incins, asa ca jandarmii si politistii locali au fost nevoiti sa intervina pentru a aplana conflictele.

"Nu a fost niciodata asa ceva aici. Am distribuit numere de ordine, dar oamenii nu vor sa plece acasa. Le-am spus ca oricum ...citeste mai departe despre "Casa Verde 2016: Mii de romani stau la coada pentru a depune dosarele ca sa ia bani de la stat" pe Ziare.com

#Casa Verde 2016, #Casa Verde coada, #dosare Casa Verde 2016, #Casa Verde dosar , #Stiri Mediu