Concedieri in bloc la o companie de stat - Unul dintre cele mai rasunatoare esecuri din sistemul energetic

Marti, 10 Mai 2016, ora 17:16
1351 citiri
Concedieri in bloc la o companie de stat - Unul dintre cele mai rasunatoare esecuri din sistemul energetic
Foto: Pixabay

Compania Nationala a Uraniului (CNU) se afla in plin proces de curatare interna, facandu-se disponibilizari la sediul central, si va fi restructurata pana la sfarsitul anului, a anuntat, marti, ministrul Energiei, Victor Grigorescu, fara a preciza numarul de angajati care urmeaza sa fie dati afara.

CNU, singurul producator de uraniu din Romania, functioneaza in prezent la cote de avarie.

"Compania Nationala a Uraniului extrage astazi in jur de 10% din necesarul, din consumul nostru national, ceea ce inseamna ca restul de livrari il face din rezerve. De ce am ajuns aici? Pentru ca nu am facut la momentul potrivit ceea ce trebuia sa facem", a sustinut Grigorescu, intr-o conferinta de presa.

In 5 aprilie, surse din domeniul energiei au declarat, pentru News.ro, ca aproximativ 700 din cei 1.200 de angajati ai Companiei Nationale a Uraniului vor fi disponibilizati in acest an, iar mina de uraniu Crucea-Botusana din judetul Suceava va fi inchisa temporar si partial timp de noua ...citeste mai departe despre "Concedieri in bloc la o companie de stat - Unul dintre cele mai rasunatoare esecuri din sistemul energetic" pe Ziare.com

#concedieri compania uraniu, #disponibilizari compania uraniu , #Stiri Mediu