Cum poti elimina din viata ta o sursa de stres nebanuita

Marti, 21 Iunie 2016, ora 22:46
944 citiri
Cum poti elimina din viata ta o sursa de stres nebanuita
Foto: Patrula de reciclare

Cei mai multi dintre noi avem prin casa aparate pe care nu le folosim luni.

Nu trebuie neaparat sa fie "mort de tot" ca sa fie "deseu". Tot deseu e si un aparat care nu-si mai indeplineste toate functiile. Sau care nu a fost folosit de atat de mult timp incat i s-au descarcat bateriile, i s-a ros firul de alimentare, i s-a invechit softul etc.

Un studiu recent lansat in Belgia spune ca, de cele mai multe ori, un aparat electric nefolosit timp de un an de zile nu va mai fi folosit niciodata. Si asta il transforma in deseu electric. O familie din Belgia, de exemplu, detine, in medie, 77 de aparate electrice, de la periute de dinti cu baterii, la electrocasnice mari. Iar, dintre acestea, in medie 10 nu sunt folosite.

Poate ca in casele romanilor nu se regaseste aceeasi abundenta de electrice si electronice, dar aproape sigur exista cel putin un astfel de obiect care nu a mai fost folosit de multa vreme, desi nu e neaparat "stricat".

Oamenii fie nu stiu unde sa scape de ...citeste mai departe despre "Cum poti elimina din viata ta o sursa de stres nebanuita" pe Ziare.com

#aparate vechi stres, #obiecte vechi stres, #stres electrocasnice vechi , #Stiri Mediu