De unde si-ar putea lua Romania energia de care are nevoie

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 09:15
1028 citiri

Autoritatea Nationala pentru Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) urmeaza sa deruleze, incepand cu anul 2016, o campanie de informare a consumatorului final din Romania in ceea ce priveste utilizarea energiilor din surse regenerabile.

Obiectivul acestei campanii este schimbarea comportamentului consumatorului final, prin intelegerea avantajelor pentru traiul cotidian si pentru bugetul familiei prin masuri simple de eficienta energetica, a declarat vicepresedintele ANRE, Emil Calota, in cadrul unui conferintei avand ca tema trensformarea deseurilor in energie.

"Producerea energiei din surse regenerabile este o tema foarte actuala, inclusiv in cadrul Initiativei Europene 2020. In Romania exista un potential mare pentru producerea de energie din surse regenerabile, dar este nevoie de fonduri. Dorim sa prezentam companiilor germane piata energetica din Romania pentru ca eficientizarea ei este foarte importanta.

Dorim de asemenea sa crestem atractivitatea Romaniei pentru ...citeste mai departe despre "De unde si-ar putea lua Romania energia de care are nevoie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#romania surse energie, #romania biogaz , #Stiri Mediu