Destinele dramatice ale oamenilor care traiesc in mahalale mizerabile - gunoiul se vede din spatiu

Sambata, 06 Februarie 2016, ora 16:49
1136 citiri
Destinele dramatice ale oamenilor care traiesc in mahalale mizerabile - gunoiul se vede din spatiu
Foto: Twitter/Nasa

Smogul gri-galbui din orasul-port Mumbai, din vestul Indiei, e atat de gros, incat abia vezi cativa metri in fata ta. Pe masura ce te apropii de Deonar, cartier pe care multi il numesc "cea mai mare groapa de gunoi din Asia", fiecare gura de aer se simte ca si cum cineva te-ar strange de gat.

Poluarea afecteaza mii de oameni saraci care locuiesc in zona. Groapa de gunoi se intinde pe o suprafata de 132 de hectare. In fiecare zi, ajung in Deonar 4.000 de tone de gunoi, relateaza CNN. De-a lungul timpului, s-au adunat munti urias de reziduuri aflate in putrefactie.

Cod portocaliu de smog, la Beijing - Fabricile s-au inchis, oamenii trebuie sa stea in case (Galerie foto)

Dureri de gat, ochi rosii si miros insuportabil - cu asta se confrunta zilnic locuitorii din Deonar. Dar parca nicicand nu a fost asa rau ca pe 28 ianuarie, cand la groapa de gunoi au izbucnit mai multe incendii. Zona a fost acoperita rapid de-un fum negru, inecacios. O imagine postat ade NASA a aratat amploarea ...citeste mai departe despre "Destinele dramatice ale oamenilor care traiesc in mahalale mizerabile - gunoiul se vede din spatiu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#groapa gunoi India, #mahala India gunoi poluare , #Stiri Mediu