Din octombrie, putem cere bani de la stat pentru a ne renova casele

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 17:25
1469 citiri

Romanii vor putea cere bani de la stat pentru a-si renova locuintele, prin intermediul programului "Casa Verde", care incurajeaza folosirea energiei regenerabile.

Ghidul de finantare a fost publicat in Monitorul Oficial, iar dosarele vor putea fi depuse in perioada 10 - 24 octombrie 2016 la sediile agentiilor pentru protectia mediului din judetele de resedinta.

Prin Programul "Casa Verde", populatia si persoanele juridice pot primi bani pentru instalarea, inlocuirea sau completarea sistemelor de incalzire clasice cu cele care folosesc energie regenerabila.

Bugetul alocat este de 94 de milioane de lei, din care 60 de milioane sunt destinate populatiei si 34 de milioane persoanelor juridice.

Ce poti face cu acesti bani

Prin "Casa Verde" poti obtine bani pentru achizitia panourilor solare si pompelor de caldura, astfel:

- poti primi pana la 3.000 de lei pentru instalarea panourilor solare nepresurizate;- poti primi pana la 6.000 de lei pentru instalarea panourilor solare ...citeste mai departe despre "Din octombrie, putem cere bani de la stat pentru a ne renova casele" pe Ziare.com

#bani stat renovare case, #bani stat renovare locuinte, #bani stat energie regenerabila, #program Casa Verde , #Stiri Mediu