Incalzirea cu Panouri Radiante cu Infrarosu. Incalzirea viitorului

Joi, 13 August 2015, ora 11:16
1334 citiri
Incalzirea cu Panouri Radiante cu Infrarosu. Incalzirea viitorului
Foto: panouri-radiante-infrarosii.ro

Ca urmare a angajamentului Romaniei fata de Comisia Europeana si Fondul Monetar International de a elimina in perioada urmatoare preturile reglementate in sectorul gazelor naturale, se anunta scumpiri ale gazelor pentru consumatorii casnici de la 53 lei/MWh la 60 lei/MWh, din luna iulie a acestui an, la 66 lei/MWh in 2016, la 72 lei/MWh lei in 2017 si la 78 lei/MWh in 2018.

Astfel, achizitionarea unui sistem de incalzire pe baza de energie electrica reprezinta solutia ideala pentru viitor, mai ales in zilele noastre, cand au aparut sisteme revolutionare de incalzire pe baza de energie electrica, cum sunt panourile radiante cu infrarosu.

Avand la baza un principiu de functionare diferit de incalzirea clasica, incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu a generat foarte multe discutii contradictorii.

Oameni din toate categoriile sociale si-au dat cu parerea despre panourile radiante cu infrarosu, unii in tema, altii pe langa, dintre care unii le-au apreciat la adevarata lor valoare, ...citeste mai departe despre "Incalzirea cu Panouri Radiante cu Infrarosu. Incalzirea viitorului" pe Ziare.com

#panouri radiante infrarosu, #incalzire panouri radiante , #Stiri Mediu