Invitatii Ziare.com Costel Alexe: Adevarul despre defrisari versus ipocrizia Guvernului Ponta

Joi, 14 Mai 2015, ora 12:51
1149 citiri
Invitatii Ziare.com Costel Alexe: Adevarul despre defrisari versus ipocrizia Guvernului Ponta

De cateva saptamani, un subiect important a captat atentia publicului, ducand chiar si la proteste de strada: subiectul defrisarilor abuzive care lasa Romania fara paduri.

Paradoxul? Guvernul PSD se poarta de parca nu ar sti despre ce e vorba si, mai mult, lanseaza chiar niste atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Podasca, dar si ministrul Mediului de la aliatii-fantoma ai PSD, PLR, Gratiela Gavrilescu, l-au acuzat pe seful statului chiar ca ar fi sensibil la lobby-ul unei companii care se ocupa de exploatarea lemnului, motiv pentru care ar fi intors in Parlament Codul Silvic.

Cateva adevaruri despre ce spun cei de la Putere, care prin masina lor de propaganda arata cu degetul spre altii in loc sa isi recunoasca propriul rol in taierile de paduri care au afectat Romania:

1. Codul Silvic a fost intors pentru ca avea probleme, in primul rand, faptul ca exista suspiciuni ca ar incalca legislatia europeana in domeniul concurentei, ...citeste mai departe despre "Invitatii Ziare.com Costel Alexe: Adevarul despre defrisari versus ipocrizia Guvernului Ponta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#defrisari ilegale, #proteste defrisari ilegale, #Klaus Iohannis defrisari ilegale , #Stiri Mediu