Ministrul Energiei sprijina o decizie pe care Ponta nu a vrut s-o ia cand era premier

Miercuri, 17 Februarie 2016, ora 18:18
979 citiri
Ministrul Energiei sprijina o decizie pe care Ponta nu a vrut s-o ia cand era premier
Foto: Facebook/Victor Grigorescu

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, saluta decizia ca sediul Complexului Energetic Oltenia sa fie mutat la Bucuresti, dupa ce fostul premier Victor Ponta a insistat, in timpul mandatului sau, ca acesta sa ramana la Targu Jiu.

"Nimeni nu trebuie sa se teama de venirea Complexului Energetic Oltenia in Bucuresti (de la Targu-Jiu - n.red.). Am luat act, de cateva zile, de propunerea ca Complexului Energetic Oltenia (CEO) de a deschide un birou in Bucuresti. Este un lucru bun, care trebuia facut mai demult, care da o sansa reala Complexului sa-si asigure un viitor si sa pastreze cele peste 15.000 de locuri de munca.

Dupa multimea de decizii gresite din ultimii ani, decizii care au dus compania la pierderi financiare importante, trebuie sa facem tot ce ne sta in putere pentru a mentine locul Complexului Energetic Oltenia in Sistemul Energetic National.

Unde era Complexul Energetic Oltenia cand la Bucuresti s-a decis in defavoarea sa? Unde erau liderii de la Complexul Energetic ...citeste mai departe despre "Ministrul Energiei sprijina o decizie pe care Ponta nu a vrut s-o ia cand era premier" pe Ziare.com

#mutare sediu Complex Energetic Oltenia, #sediu Complex Energetic Oltenia, #Bucuresti Complex Energetic Oltenia , #Stiri Mediu