Misterul din Triunghiul Bermudelor, descifrat in urma producerii craterelor din Siberia?

Duminica, 12 Octombrie 2014, ora 11:55
6859 citiri
Misterul din Triunghiul Bermudelor, descifrat in urma producerii craterelor din Siberia?
Foto: Daily Mail

La inceputul acestui an, cratere uriase misterioase au aparut in Siberia. Oamenii de stiinta sustin ca explozii subterane de gaz au provocat aparitia acestora, iar fenomenul ar putea duce la descifrarea misterului din Triunghiul Bermudelor.

Cercetatorii au examinat craterele din Rusia si au descoperit dovezi ale hidratilor de gaz, potrivit Daily Mail.

Trei gauri uriase au fost reperate in peninsulele Yamal si Taimir din Rusia, iar speculatiile privind eventualele cauze au fost nenumarate, precum impactul unor meteoriti, farse facute de oameni sau chiar rachete ratacite.

"Incalzirea de la suprafata cauzata de conditiile climatice neobisnuit de calde si, din adanc, miscarea faliilor geologice au condus la o eliberare de hidrati de gaz", au anuntat oamenii de stiinta de la Institutul de geologie si geofizica din Novosibirsk, Rusia.

Hidratii de gaz sunt ca niste forme de ...citeste mai departe despre "Misterul din Triunghiul Bermudelor, descifrat in urma producerii craterelor din Siberia?" pe Ziare.com

#misterul Triunghiului Bermudelor descifrat, #disparitii inexplicabile Triunghiul Bermudelor, #cratere misterioase aparute Siberia , #Stiri Mediu