Ora Pamantului 2015 Noi stingem azi lumina. Tu ce faci?

Sambata, 28 Martie 2015, ora 10:45
919 citiri
Ora Pamantului 2015 Noi stingem azi lumina. Tu ce faci?
Foto: Earth Hour

Ora Pamantului este mai mult decat un eveniment simbolic, in care stingem luminile 60 de minute, apoi ne vedem de vietile noastre. Este un mesaj puternic ca planeta e grav afectata de consumul excesiv si schimbarile climatice, iar fiecare dintre noi poate face o diferenta.

Ora Pamantului este sarbatorita de fiecare data in ultima sambata a lunii martie, intre orele 20.30 si 21.30. Cei care sustin acest eveniment militeaza pentru reducerea consumului de energie si protejarea naturii.

Sondaj Ziare.com: Stingi lumina de Ora Pamantului?

O fapta buna pentru Terra, un gest facut, simultan, in aproape toate tarile din lume, unde edificii emblematice se vor cufunda in intuneric pentru 60 de minute.

Ora Pamantului 2015 va fi marcata in Bucuresti, dar si in numeroase alte orase ale tarii. Romania se alatura astfel celor peste 160 de state care vor stinge luminile, in aproximativ 7.000 de orase.

Bucurestiul in intuneric

Palatul Parlamentului isi va stinge luminile atat in ...citeste mai departe despre "Ora Pamantului 2015 Noi stingem azi lumina. Tu ce faci?" pe Ziare.com

#Ora Pamantului Romania, #Ora Pamantului lume, #Ora Pamantului Bucuresti, #Ora Pamantului evenimente, #Ora Pamantului Ziare com , #Stiri Mediu