Parcul Natural Vacaresti - Primaria Capitalei va aviza aria protejata saptamana viitoare

Sambata, 23 Mai 2015, ora 16:26
1347 citiri
Parcul Natural Vacaresti - Primaria Capitalei va aviza aria protejata saptamana viitoare
Foto: Facebook/Sorin Oprescu

Proiectul de hotarare privind avizarea suprafetei administrative ce va urma sa faca parte din aria naturala protejata Parcul Natural Vacaresti va fi supus aprobarii Consiliului General al Municipiului Bucuresti, saptamana viitoare, pe 28 mai, a anuntat, sambata, primarul general Sorin Oprescu, care a participat la o actiune de curatenie a zonei.

Actiunea a fost organizata de Let's Do It Romania si Asociatia Parcul Natural Vacaresti, cu prilejul Zilei Europene a Parcurilor, din data de 24 mai. La eveniment au participat peste 400 de voluntari.

Sa curatam Delta Vacaresti: Veniti sambata in oaza de salbaticie a Capitalei!

"Multumesc bucurestenilor, voluntarilor, care iata isi dau mana pentru sustinerea acestui proiect. Actiunea de ecologizare de astazi asta demonstreaza. Saptamana viitoare, pe 28 mai, Proiectul de Hotarare privind avizarea suprafetei administrative ce va urma sa faca parte din aria naturala protejata Parcul Natural Vacaresti va fi supus aprobarii Consiliului ...citeste mai departe despre "Parcul Natural Vacaresti - Primaria Capitalei va aviza aria protejata saptamana viitoare" pe Ziare.com

#Parcul Natural Vacaresti Oprescu Primaria Capitalei, #Parcul Natural Vacaresti arie protejata , #Stiri Mediu