Pericol de incendiu la Portile de Fier I? Ce explicatii da Hidroelectrica

Marti, 17 Februarie 2015, ora 19:26
1204 citiri
Pericol de incendiu la Portile de Fier I? Ce explicatii da Hidroelectrica
Foto: Hidroelectrica

Hidroelectrica a negat ca exista pericol de incendiu la Portile de Fier 1, din cauza infiltratiilor care ar avea loc prin crapaturile barajului, dupa cum a declarat presedintele Sindicatului Portile de Fier, Cristinel Popescu.

"Starea tehnica a partii de constructie si a echipamentelor de la barajul deversor Portile de Fier 1 nu pune sub nicio forma in pericol siguranta in functionare a grupurilor energetice, a barajului, a personalului de exploatare sau a obiectivelor si populatiei din aval", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul Hidroelectrica.

De asemenea, compania a mai transmis ca tine in permanenta sub control starea constructiilor hidroenergetice aflate in administrarea sa.

"Amenajarea Portile de Fier 1 este urmarita in permanenta de catre personal specializat in urmarirea comportarii constructiilor prin intermediul a 2910 aparate de masura si control montate pe baraj", se mai arata in comunicat.

Din informatiile pe care le detine Hidroelectrica rezulta ca ...citeste mai departe despre "Pericol de incendiu la Portile de Fier I? Ce explicatii da Hidroelectrica" pe Ziare.com

#fisuri Portile de Fier I, #Hidroelectrica Portile Fier I, #pericole Portile de Fier I , #Stiri Mediu