Presedintele Consiliului Concurentei: E straniu cum vinde lemnul Romsilva

Luni, 11 Mai 2015, ora 18:15
1041 citiri
Presedintele Consiliului Concurentei: E straniu cum vinde lemnul Romsilva

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a declarat, luni, ca atunci cand statul vinde ceva ar trebui sa fie organizate licitatii obligatorii, astfel incat sa nu piarda bani, considerand "straniu" faptul ca Romsilva vinde lemn fara licitatie sau la licitatii cu un singur cumparator.

Intrebat, luni, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, daca institutia pe care o conduce a formulat propuneri la reexaminarea in Parlament a Codului Silvic, Bogdan Chiritoiu a spus ca a constatat o problema de principiu, si anume ca Romsilva este si agent economic, dar are si atributii de autoritate publica, ceea ce creeaza un conflict intre cele doua obiective.

Guvernul sesizeaza DNA in legatura cu defrisarile de paduri - 52 posibile fapte de natura penala

"Avem o problema de principiu, faptul ca Romsilva e si agent economic si are si atributii de autoritate publica, ceea ce creeaza o anumita tensiune, un conflict intre cele doua obiective. E straniu cum se comercializeaza ...citeste mai departe despre "Presedintele Consiliului Concurentei: E straniu cum vinde lemnul Romsilva" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Consiliul Concurentei lemn Romsilva, #defrisari Romania, #vanzare lemn Romania, #Romsilva vanzare lemn , #Stiri Mediu