Programul "Casa Verde" are un succes incredibil: Bugetul ar putea fi suplimentat

Luni, 10 Octombrie 2016, ora 16:56
1357 citiri

Bugetul de 60 de milioane de lei alocat pentru persoanele fizice in cadrul programului "Casa Verde" din acest an ar putea acoperi, in medie, solicitarile de finantare depuse de aproximativ 10.000 de persoane. Dar daca vor fi foarte multi doritori, alocarile s-ar putea suplimenta.

Auntul a fost facut, luni, de catre Istvan Jakab, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), institutia care coordoneaza activitatea acestui proiect.

"Data trecuta cele mai multe proiecte au fost cele pe panouri solare, de 6.000 de lei. Deci, daca vom calcula, in medie, ar fi vorba cam de 10.000 de persoane care ar putea primi finantare din bugetul de 60 de milioane de lei, prevazut pentru persoanele fizice in cadrul programului 'Casa Verde' pentru acest an.

Suma aceasta a fost repartizata proportional pe judete, in functie de numarul populatiei. De aici, a reiesit o proportionalitate si tinand cont si de Bucuresti, ar fi vorba cam de 250 de dosare pe judet. Intr-adevar, in unele judete ...citeste mai departe despre "Programul "Casa Verde" are un succes incredibil: Bugetul ar putea fi suplimentat" pe Ziare.com

#suplimentare program Casa Verde, #buget Vasa Verde, #program Casa Verde, #bani Casa Verde, #proiecte Casa Verde , #Stiri Mediu