Proiect de un miliard de euro in Romania: Cati investitori sunt interesati

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 17:19
936 citiri
Proiect de un miliard de euro in Romania: Cati investitori sunt interesati
Foto: HidroTarnita

Cinci investitori sunt interesati sa participe la dezvoltarea proiectului hidrocentralei cu acumulare prin pompaj Tarnita-Lapustesti (CHEAP), care valoreaza un miliard de euro si presupune crearea a peste 4.000 de locuri de munca.

"Cinci companii au depus oferte preliminare si neangajante in cadrul acestei etape de precalificare pentru dezvoltarea CHEAP Tarnita-Lapustesti. Urmeaza ca in urmatoarele saptamani sa analizam documentatia depusa pentru a verifica daca toate elementele sunt in acord cu prevederile procedurii de selectie.

Conform principiului transparentei, lista investitorilor precalificati va fi publicata dupa analizarea documentatiei depuse, urmand sa intram in urmatoarea faza a etapei de precalificare, cea de negociere. In acelasi timp, am primit scrisori de intentie din partea unor institutii financiare internationale, fapt care confirma interesul crescut pentru acest proiect strategic", a declarat Ovidiu Demetrescu, directorul general al companiei de proiect Hidro ...citeste mai departe despre "Proiect de un miliard de euro in Romania: Cati investitori sunt interesati" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#investitori hidrocentrala Tarnita, #constructie hidrocentrala Tarnita , #Stiri Mediu