RADET ar putea intra in faliment

Joi, 24 Septembrie 2015, ora 17:52
996 citiri
RADET ar putea intra in faliment
Foto: RADET

Autoritatile analizeaza varianta preluarii RADET de catre Primaria Capitalei sau cea a falimentului regiei si crearii unui RADET 2, a declarat, joi, Andrei Gerea, ministrul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri, intr-o conferinta pe teme de energie.

"Un sistem integrat este de dorit, sa avem productia si distributia, dar pot exista si alte variante. RADET are o mare dificultate, anume financiara. De multe ori s-a discutat de aceasta fuziune ELCEN-RADET. Sunt motive juridice care au impiedicat aceasta fuziune, aparuta mai ales in decembrie, anul trecut.

Noi studiem doua variante. Trebuie studiat cat anume poate fi dat catre primarie, catre unitatea administrativ-teritoriala, transferul unei parti a ELCEN catre unitatea administrativ-teritoriala, sau crearea unui RADET 2 sub directa administrare a primariei Capitalei. Asta inseamna falimentul RADET si darea acestui serviciu ulterior catre un alt operator capabil sa furnizeze aceste servicii", a spus ...citeste mai departe despre "RADET ar putea intra in faliment" pe Ziare.com

#RADET faliment, #solutii RADET, #probleme RADET , #Stiri Mediu