RADET arata ce s-a intamplat cu banii de la Primaria Capitalei - Situatia nu e chiar asa cum a prezentat-o Firea

Luni, 08 August 2016, ora 07:35
1217 citiri
RADET arata ce s-a intamplat cu banii de la Primaria Capitalei - Situatia nu e chiar asa cum a prezentat-o Firea
Foto: RADET

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat asigurari ca bucurestenii nu au de ce sa-si faca probleme in legatura cu apa calda si caldura la iarna, insa datele prezentate de edil sunt contrazise de regia de termoficare (RADET).

Firea a precizat ca a luat toate masurile pentru "a debloca situatia nevralgica" de la RADET.

In acest sens, edilul a sustinut ca "a avut discutii inca din primele saptamani de mandat atat cu Ministrul Energiei, cat si cu managementul RADET (furnizorul de energie termica - n.red.) si ELCEN (producatorul de energie termica - n.red.) ".

Astfel, institutia pe care o conduce a alocat 45 de milioane lei, care reprezinta o parte din subventia pe care municipalitatea o datora RADET, iar alte 19 milioane de lei ar trebui sa ajunga "in curand" in conturile companiei.

Insa avand in vedere ca fosta conducere RADET a demisionat in bloc si a transmis ca au existat numeroase probleme de comunicare cu Primaria Capitalei, Ziare.com a cerut un punct de... citeste mai departe despre "RADET arata ce s-a intamplat cu banii de la Primaria Capitalei - Situatia nu e chiar asa cum a prezentat-o Firea" pe Ziare.com

#RADET bani Gabriela Firea, #RADET bani Primarie, #investitii RADET primarie , #Stiri Mediu