Razboi in declaratii intre Gabriela Firea si conducerea RADET: Primarul acuza, sefii regiei ii raspund

Vineri, 29 Iulie 2016, ora 12:19
1085 citiri
Razboi in declaratii intre Gabriela Firea si conducerea RADET: Primarul acuza, sefii regiei ii raspund
Foto: RADET

Conducerea RADET a demisionat in bloc, joi, iar primarul general Gabriela Firea a comentat ca decizia e una politica si a fost luata de teama unui audit. Replica la aceste acuzatii a venit, vineri, de la presedintele Consiliului de Administratie al regiei de termoficare, George Dumitrascu.

El considera ca declaratiile edilului au menirea "de a bagateliza gestul si semnificatia lui, de a-l invalui in ceata" ca sa "se permita manipularea".

"In ceea ce priveste competenta CA RADET si presupusele parti-pris-uri, o invit pe doamna Primar General sa il prezinte public pe cel care i-a scris programul de guvernare pentru Bucuresti - partea de energie termica. Eu consider ca este luat integral din documentele pe care le-am elaborat noi, la RADET.

Ca sa nu spun ca este un fel de plagiat. Daca pentru obtinerea de voturi abordarile noastre au fost bune, acum la punerea in practica ne dezicem de ele si facem altceva decat am declarat?", s-a intrebat, retoric, George Dumitrascu, intr-o ...citeste mai departe despre "Razboi in declaratii intre Gabriela Firea si conducerea RADET: Primarul acuza, sefii regiei ii raspund" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#RADET raspunde acuzatii Firea, #Firea acuzatii RADET , #Stiri Mediu