Reactia firmei Schweighofer la scandalul defrisarilor: Salutam decizia lui Iohannis

Joi, 14 Mai 2015, ora 17:09
1145 citiri
Reactia firmei Schweighofer la scandalul defrisarilor: Salutam decizia lui Iohannis

Compania Holzindustrie Schweighofer sustine ca nu a amenintat niciodata Guvernul Romaniei cu initierea de litigii internationale si saluta decizia presedintelui Klaus Iohannis de a discuta in CSAT problema exploatarilor de lemn, precizand ca va pune la dispozitia acestuia informatiile necesare.

Intr-un comunicat de presa, compania austriaca Holzindustrie Schweighofer afirma ca sustine orice masura eficienta impotriva taierilor ilegale de lemn si care asigura un sistem de exploatare sustenabila a resursei forestiere in Romania.

Guvernul sesizeaza DNA in legatura cu defrisarile de paduri - 52 posibile fapte de natura penala

"Salutam decizia presedintelui Klaus Iohannis de a implica in aceasta problema Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, in calitatea sa de autoritate administrativa autonoma si independenta. O analiza obiectiva a situatiei actuale este esentiala pentru ca poate genera o serie de recomandari in conformitate cu legislatia internationala, bazate pe date si fapte ...citeste mai departe despre "Reactia firmei Schweighofer la scandalul defrisarilor: Salutam decizia lui Iohannis" pe Ziare.com

#defrisari ilegale, #Klaus Iohannis defrisari ilegale, #defrisari ilegale CSAT , #Stiri Mediu