"Regeneram planeta": Recuperam apa, deseurile, economisim energia, iar "anii cei mai buni sunt cei ce vor urma"

Miercuri, 23 Septembrie 2015, ora 17:42
938 citiri
"Regeneram planeta": Recuperam apa, deseurile, economisim energia, iar "anii cei mai buni sunt cei ce vor urma"
Foto: Tonic Advertising

In prezent, planeta noastra este locuita de sapte miliarde de oameni, populatia fiind intr-o continua crestere. Lumea se dezvolta si are nevoie de noi resurse. Acest lucru inseamna ca trebuie sa fim mai inventivi, mai responsabili si mai eficienti.

Astazi, recuperam apa si deseurile si economisim energia. Ceea ce unii arunca poate deveni resursa pentru noi toti. Pentru Veolia Romania, parte integranta a liderului mondial pe piata serviciilor publice - Veolia, o atentie sporita si un respect mai mare fata de planeta si de oamenii sai inseamna modul in care actioneaza, in care isi implementeaza diversitatea de meserii si modul in care isi pune amprenta pentru a "Regenera Planeta".

Astfel, campania "Regeneram Planeta" a fost lansata miercuri, cu ocazia unei conferinte de presa organizata la Statia de Epurare a Apelor Uzate Glina.

"In conditiile in care lumea se dezvolta continuu si are nevoie de noi resurse, in conditiile in care urmarile activitatilor noastre, individuale sau ...citeste mai departe despre ""Regeneram planeta": Recuperam apa, deseurile, economisim energia, iar "anii cei mai buni sunt cei ce vor urma"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#campanie Veolia regeneram planeta, #campanie Veolia Directia5 2015 , #Stiri Mediu